به مناسبت هفته اطلاع رسانی تغذیه صحیح کلاس آموزشی با عنوان تغذیه سالم دربهداشت و درمان صنعت نفت غرب کشور برگزار شد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بهداشت و درمان صنعت نفت غرب کشور: 16-10 آذر ماه؛ هفته اطلاعرسانی تغذیه صحیح و سالم می باشد . به همین مناسبت کلاس آموزشی با عنوان تغذیه سالم توسط مریم سلیمی کارشناس ارشد تغذیه این بهداشت و درمان جهت شرکت همکاران در سالن کنفرانس پلی کلینیک 12 فروردین برگزار شد .
مریم سلیمی کارشناس تغذیه بیان کرد تغذیه سالم علاوه بر ایجاد احساس سیری باید نسبت مناسبی از مواد مغذی (درشتمغذیها و ریزمغذیها) را برای بدن تامین نموده و سیری سلولی نیز ایجاد نماید.
وی افزود پیش از هر چیز برای تغذیه سالم، یک الگوی غذایی سالم، رعایت تنوع، تناسب و تعادل اهمیت دارد. این بدان معناست که از تمامی گروههای غذایی به اندازه و
بهصورت متنوع استفاده شود.در ادامه در مورد تفاوت ارزش غذایی میوه و آب میوه طبیعی، آلودگی ذرت ها به آفلاتوکسین و ظروف مسی برای پخت و پز توضیح داده شد.و
در پایان در مورد چند باور اشتباه تغذیه ای در جامعه از جمله احتساب قارچ به عنوان یک منبع پروتئین و برتری تخم مرغ محلی بر تخم مرغ معمولی صحبت شد.