سال جهش تولید با مشارکت مردم
امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۱۰:۵۰

اخبار

کلاس آموزشی تغذیه سالم در روزه داری

تغذیه سالم در روزه داری اهمیت ویژه ای دارد. باید طوری برنامه‌ریزی کنیم که در فاصله کوتاه میان افطار امشب و سحری روز بعد مایعات کافی به بدن‌مان برسد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بهداشت و درمان صنعت نفت غرب کشور ،کلاس آموزشی تغذیه سالم در روزه داری به مناسبت ماه مبارک رمضان و روز سلامت توسط مریم سلیمی کارشناس تغذیه بهداشت و درمان صنعت نفت غرب کشور روز شنبه  1403/01/18 در سالن کنفرانس پلی کلینیک 12 فروردین برگزار شد.هدف از برگزاری این کلاس، آموزش تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان می باشد.

مریم سلیمی در این برنامه آموزشی  نکات تغذیه ای برای حفظ سلامتی بیشتر در روزه داری را  بیان کرد که می توان به نکات ذیل اشاره داشت

غذاهای کم حجم غنی از مواد مغذی وکم نمک، کم چرب، کم شیرین در وعده سحر توصیه میگردد.

مصرف یک لیوان آب گرم ،چای کم رنگ،شیر کم چرب با خرما  وعسل در شروع افطار توصیه میگردد.

خوردن آش های غلیظ و چرب با پیاز داغ و نعنا داغ  فراوان موجب بروز مشکلات گوارشی میگرد.

بین وعده افطار و شام وقبل از وعده سحر میوه مصرف گردد.

در وعده شام از نوشیدنیهای سنتی مانند انواع عرقیات و شربتهای خانگی و دوغ بدون گاز و کم نمک استفاده گردد.

در ادامه این کلاس سلیمی خاطر نشان کرد: مصرف آب زیاد در وعده سحری، موجب رقیق شدن شیره معده و آنزیم‌های گوارشی شده و روند هضم غذا مختل می‌شود، لذا مصرف بی‌رویه آن توصیه نمی‌شود؛ همچنین باید توجه شود که مصرف مایعات مثل آب آشامیدنی، آبمیوه، شیر کم‌چرب، دوغ بدون نمک در فاصله پس از افطار تا هنگام خوابیدن کمک می‌کند که تعادل آب و الکترولیت‌های بدن در هنگام روزه‌داری، حفظ شود.

در پایان این دوره آموزشی مریم سلیمی  مدرس کلاس به پرسش های شرکت کنندگان نیز پاسخ داد.


1
2

 

۱۹ فروردین ۱۴۰۳ ۰۹:۱۵
تعداد بازدید : ۶۱

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید